minden kategória
Gorenje Bosch Electrolux AEG Liebherr Blanco Ország Boltja 2021 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2020 Minőségi díj III. helyezett Ország Boltja 2019 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2018 Minőségi díj II. helyezett Ország Boltja 2017 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2016 Minőségi díj I. helyezett Ország Boltja 2015 Minőségi díj III. helyezett
1
2
3
...
2023-11-09 09:58

Készletkisöprés a Preciz.hu-n vasárnap éjfélig!

Ne legyen kínszenvedés az otthonteremtés, felújítás! Most extra kedvezményes áron vásárolhat Gorenje-Bosch-Aeg-Electrolux beépíthető konyhagépeket és szabadonálló háztartási készülékeket. Kínálatunkban népszerű modellek és a legfrissebb újdonságok egyaránt szerepelnek.

Gorenje és Bosch kisgépeket most érdemes beszerezni akár karácsonyi ajándékként is.

Az alap gyári garancia a termékfotó mellett feltüntetésre kerül, melyhez kiterjesztett garanciát egyszerűen, egy kattintással igényelhet.

A Raktáron státuszú termékeket saját készletről gyorsan szállítjuk. A délután 14.00-ig beérkező rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak.

Biztonságos online bankkártyás fizetési módot és készpénzes utánvétet is választhat, továbbá banki átutalásra egyaránt van lehetőség.

Komplett beépíthető konyha összeállításánál kérje munkatársunk segítségét!

Promóció időtartama: 2023.11.09 - 12.

2023-10-02 14:25

Electrolux vezeték nélküli porszívók ráadás ruhagőzölővel

 

Vásároljon most Electrolux 800 vagy 700 vezeték nélküli álló porszívót, mi pedig ajándékba adunk Önnek egy Electrolux kézi ruhagőzölőt, mellyel könnyedén felfrissítheti kedvenc ruhadarabjait.

 

Regisztrálom vásárlásomat

 

Az ajándékot érvényes regisztrációval rendelkező vásárlóinknak tudja elküldeni a gyártó. Kérjük, olvassa el figyelmesen a Promóciós feltételeket.

2023-09-14 12:02

Gorenje, Electrolux, Bosch beépíthető konyhagépek extra kedvezménnyel vasárnap éjfélig!

A konyha a ház lelke. A magyar háztartásokban több mint 50%-ban beépíthető konyhagépeket használnak. A Gorenje, Electrolux vagy Bosch készülékeket egyaránt a megbízhatóság, egyszerű kezelhetőség, letisztult forma és hosszú élettartam jellemzi.

Széles választékban tartjuk készleten a legnépszerűbb beépíthető konyhagépeket, amelyek 1-3 munkanapon belül kerülnek kiszállításra az ország bármely területére.

Cetelem Online hitel és kiterjesztett biztosítás is igénybe vehető a termékekre, melynek részletei a termékfotó mellett feltüntetésre kerülnek.

Páratlan árakkal várjuk a Preciz.hu webáruházban és Szaküzletben egyaránt.

A Beépíthető konyhagépek hétvégéje promóció időtartama: 2023.09.14 - 17.

1
2
3
...
0 db termék 0 Ft
A kosara jelenleg üres
VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA
TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ